کد خبر:۵۰۶۸۳۱
بهناز ضرابی‌زاده در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

۳ پیشنهاد زنانه برای نمایشگاه کتاب/  کتاب تازه‌ام «گلستان یازدهم» است

نویسنده کتاب پرفروش «دختر شینا» گفت: کتاب تازه‌ام «گلستان یازدهم» است؛ روایتی از زندگی خانم «زهرا پناهی روا» در زندگی مشترک‌شان با سردار شهید «علی چیت سازیان» که انتشارات «سوره مهر» آن را منتشر کرده است. 

بهناز ضرابی‌زاده، نویسنده کتاب پرفروش «دختر شینا» در گفت‌و‌گو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو گفت: در حوزه ادبیات دفاع مقدس و زنان کتاب «دا» اثری ماندگار است. آن سالی که کتاب «دا» منتشر شد، به هر کسی که کتاب را دادم، چه آنها که کتاب‌خوان حرفه‌ای بودند و چه آنها که مخاطبان عادی بودند، با احترام از آن یاد کردند.

 

ضرابی‌زاده ادامه داد: از جمله کتاب‌هایی که خیلی دوست داشتم، «یک شنبه آخر» خانم رامهرمزی است. کار قابلی که ادبیات خوبی هم دارد و به نقش زنان در دفاع مقدس پرداخته، ولی متأسفانه زیاد دیده نشده است. «من زنده‌ام» هم کتاب بسیار خوبی است. وقتی آن را خواندم، کتاب را بوسیدم. احترام فراوانی برای خانم آباد قائل هستم.

 

نویسنده کتاب پرفروش «دختر شینا» در خصوص اینکه با چه کتابی در نمایشگاه کتاب حاضر است، گفت: کتاب تازه‌ام «گلستان یازدهم» است؛ روایتی از زندگی خانم «زهرا پناهی روا» در زندگی مشترک‌شان با سردار شهید «علی چیت سازیان» که انتشارات «سوره مهر» آن را منتشر کرده است. ایشان یکی از شهدای شاخص استان همدان هستند. عمر زندگی مشترک این دو عزیز کوتاه اما پربار بوده است.

 

وی ادامه داد: یکی از ویژگی‌های کتاب این است که این خانم آگاهانه همسرش را انتخاب کرده بود. خانواده‌شان پیش‌بینی می‌کردند که این زندگی عمر کوتاهی دارد و با شهادت علی آقا همراه می شود. با این حال در نهایت، خانواده و خود خانم پناهی به این ازدواج جواب مثبت دادند و تا کنون خانم پناهی به «بله» خود وفادار مانده اند. جالب تر اینکه 38 روز بعد از شهادت علی آقا فرزندشان به دنیا می آید.

 

بهناز ضرابی‌زاده در پایان گفت: همیشه از خدا خواسته‌ام، اعتقاد و عشقم به شهدا باقی بماند. امیدوارم این شایستگی را داشته باشم و در این حوزه باقی بمانم و تا پایان در این حوزه قلم بزنم.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار